Ondernemingen Lievens BV

Over ons

Sedert de prille beginjaren staat bouwonderneming Lievens bv voor vakmanschap met goesting. Het zit in ons om de hedendaagse uitdagingen binnen de infrastructuur- en betonwerken met enthousiast boerenverstand aan te pakken. Door voortdurend te investeren typeren wij ons als innovatieve en constructieve bouwpartner zowel voor openbare werken als private opdrachten.

Lievens bv voert een verscheidenheid aan wegen- en rioleringswerken uit tot klasse C7. Daarnaast heeft ons bedrijf een doorgronde kennis in de burgerlijke bouwkunde waar het betonwerken uitvoert tot klasse E6.

Ons werkgebied ligt steeds binnen een straal van 30km van Sint-Lievens-Houtem. Hierdoor zijn onze mensen minder onder baan, staan ze minder in de file en ligt de focus volledig op waar ze goed in zijn, infrastructuurwerken en betonconstructies.

In 2014 ging Lievens bv als dochterfirma samenwerken met het familiale Vindevogel nv uit Kruisem dat thuis is in de wegenwerken en waterleidingen. Met de neuzen in dezelfde richting gaan wij samen en sterk de toekomst in met een brede waaier aan kennis, middelen en mogelijkheden.

Vakkennis, stiptheid en veel goesting!

Wil je meer over ons weten? Of wil je eens babbelen over je nieuwe carrière bij Lievens BV? Kom gerust langs!

 

Maak een afspraak: 053 62 22 51 of jobs@lievensbv.be

Contacteer ons!

Contact:

De Coomansgang 22
053 62 22 51

9520 Sint-Lievens-Houtem